طرز تهیه دوسین در منزل در 3 مرحله

چکیده :
طرز تهیه دوسین چگونه است؟ این سوال احتمالا برای خیلی از افراد که با خواص دوسین آشنایی دارند پیش می آید و به دنبال این هستند که این ترکیب را در منزل تهیه کنند. در این مقاله با ما همراه باشید تا به طور کامل با درست کردن دوسین آشنا شوید.
معجون دوسین چیست و چه خواصی دارد؟

طرز تهیه دوسین

اینکه طرز تهیه دوسین به چه شکل است شاید اولین سوالی باشد که پس از مطلع شدن از خواص این معجون سیاه به ذهن هر فردی می رسد، در این باره باید بگوییم که شما برای درست کردن دوسین به هیچ ماده خاصی نیاز ندارید و می توانید به راحتی و با مواد در دسترس اقدام به آماده سازی آن کنید.

برای این کار تنها به عسل طبیعی و سیاه دانه نیم کوب شده نیاز دارید تا پس از مخلوط کردن این دو، یک معجون بسیار سودمند و مقوی داشته باشید اما این کار نیاز به یک سری جزئیات و باید و نباید هایی دارد که در ادامه به طور کامل و دقیق به آن خواهیم پرداخت.

همچنین بهتر است که در همین ابتدای کار بگوییم که اگر تا به حال در مورد اینکه دوسین چیست و چه خواصی را دارد به طور کامل و علمی اطلاعاتی را ندارید می توانید با مراجعه به مقاله دوسین چیست اطلاعات کافی را به دست آورید.

معجون دوسین چیست و چه خواصی دارد؟

مواد لازم برای تهیه دوسین:

سیا دانه: 1 واحد

عسل: 3 واحد 

سیاه دانه ای که برای تهیه این معجون نیاز دارید باید به صورت نیم کوب یا آسیاب شده باشد، اما نکته بسیار حائز اهمیت اینجاست که سیاه دانه پس از آسیاب شدن اگر در معرض اکسیژن هوا قرار بگیرد اکسیده می شود، یا به عبارت دیگر به سرعت آلودگی های محیطی را جذب کرده و به یک ماده سمی تبدیل می شود.

بنابراین پس از اینکه آن را نیم کوب کردید به سرعت آن را با عسل مخلوط نمایید تا در مجاورت هوا قرار نگیرد و خاصیت آن به طور کامل حفظ شود. عسل علاوه بر اینکه از اکسیده شدن سیاه دانه پیگشیری می کند، خواص دارویی آن را نیز دو چندان می کند. درست است که ما در مورد ترکیب دو ماده طبیعی با خواص مجزا صحبت می کنیم؛ اما تحقیقات نشان داده که خواص دوسین بیشتر از مصرف جداگانه هر کدام از این مواد دارد. یکی از معجزات دوسین همین است که ترکیبی ساده از دو ماده طبیعی به معجونی بدل شده که برای درمان بیماری های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه مصرف دوسین

به طور کلی نحوه مصرف دوسین با توجه به نوع بیماری و یا هدف درمانی که آن را مصرف می کنید متفاوت است و بهتر است که برای این موضوع که دوسین را چه زمانی و به چه مقدار مصرف کنید با یک پزشک طب سنتی مشورت نمایید.

اما کارشناسان طب سنتی در یک دستور عمومی پیشنهاد می کنند که اگر دوسن به صورت ناشتا مصرف شود بهترین نتیجه را خواهد داشت و خواص آن به شکل بهتری خود را نشان خواهند داد. در بزرگسالان روزی 2 تا 3 قاشق مرباخوری در روز و در کودکان بالای 6 سال نیز مصرف روزانه نصف قاشق چای‌خوری توصیه می شود.

 

سوالات مهم و پر تکرار شما پیرامون سوال " طرز تهیه دوسین؟"

عسل هایی که دارای طبع گرم تر و رنگ تیره ای هستند گزینه های مناسب و مطلوب تری برای تهیه دوسین می باشند که از جمله این عسل ها می توان به عسل کوهی، عسل شوید، عسل رازیانه، عسل مریم گلی، عسل آویشن و عسل زول اشاره کرد.

عسل سیاهدانه حاصل تغذیه زنبور عسل از شهد شکوفه های سیاهدانه است که هیچ دانه ای از این گیاه در این عسل موجود نمی باشد، در حالیکه دوسین یا همان عسل و سیاهدانه ترکیبی از عسل و سیاهدانه نیم کوب شده می باشد.

برای طرز تهیه دوسن معمولا یکی از نسبت های 1 به 3 یا 1 به 5 توصیه می شود ، یعنی 1 واحد سیاهدانه و 3 واحد عسل یا 1 واحد سیاهدانه و 5 واحد عسل.

ترکیب سیاهدانه و عسل یا همان دوسین را حداقل به صورت یکسال می توان نگهداری و مصرف کرد اما بهترین زمان برای نگهداری آن 6 ماه می باشد.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *