خرید حرفه ای

عسل زرشک سفیر

خرید هدفمند

درمان آلزایمر

چکیده :
آلزایمر یک بیماری پیشرونده زوال حافظه و دیگر کارکردهای مهم ذهنی است. آلزایمر معمول ترین علت دمانس (زوال عقلی) است. گروهی از اختلالات مغزی که منجر به از دست دادن مهارت های فکری و اجتماعی می شوند.
امتیاز شما: 1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره [4,83 | آراء: 6]Loading…
درمان آلزایمر

آلزایمر چیست؟

آلزایمر یک بیماری پیشرونده زوال حافظه و دیگر کارکردهای مهم ذهنی است. آلزایمر معمولترین علت دمانس (زوال عقلی) است. گروهی از اختلالات مغزی که منجر به از دست دادن مهارت های فکری و اجتماعی می شوند، این تغییرات به اندازه ای شدید اند که می توانند زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار دهند.

در آلزایمر، تخریب و مرگ سلول های مغزی و همچنین تخریب ارتباط بین آنها باعث کاهش دائم حافظه و عملکرد ذهنی می شود. اقدامات پزشکی فعلی برای بیماری آلزایمرو استراتژی های مدیریت آن می تواند به طور موقت علائم را بهبود بخشد که اغلب در به حداکثر رساندن کارایی و حفظ استقلال بیمار موثر است. از آنجا که هیچ درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، قرار گرفتن هر چه سریعتر بیمار در شبکه خدمات حمایت کننده بسیار مهم است.

درمان آلزایمر

نشانه های آلزایمر

در مراحل ابتدایی فراموشی و یا گیجی خفیف ممکن است تنها علامت مورد توجه آلزایمر باشد. اما با گذشت زمان بیشتر خاطرات به خصوص حافظه اخیر از یاد می رود. سرعت پیشرفت علائم در افراد مختلف متفاوت است. در صورتی که فرد مبتلا به آلزایمر شود احتمالاً اولین علامتی که فرد متوجه آن می شود سخت تر شدن غیر معمول به خاطر آوردن و سازماندهی افکار است. ممکن است خود بیمار هیچ مشکلی احساس نکند وخانواده، دوستان نزدیک یا همکاران این تغییرات را حس کنند.

تغییرات مغزی ناشی از بیماری آلزایمر منجر به ایجاد مشکلات زیر می شود:

حافظه:

هر شخصی گاهی دچار فراموشکاری می شود. این که گاهی شخص به یاد نیاورد دسته کلید را کجا گذاشته است یا نام یک آشنا را به خاطر نیاورد طبیعی است. اما اختلال حافظه ناشی از آلزایمر، دائم و وخیم شونده است و توانایی و عملکرد فرد را در محیط کار و منزل تحت تأثیر قرار می دهد. افراد مبتلا به آلزایمر ممکن است:

  • عبارات و سوالات خود را بارها و بارها تکرار کنند و متوجه نباشند که قبلا آن سوال را پرسیده اند.
  • مکالمات، ملاقات ها و مناسبت ها را فراموش کنند و بعدا نیز به یاد نیاورند.
  • به طور مکرر اشیاء را در جایی غیر از جای خود و اغلب در جاهای غیرمعمول قرار دهند.
  • به طور مکرر اسم اعضای خانواده و اشیا را از یاد ببرند.

 

اختلال جهت یابی و تشخیص ارتباطات فضایی:

افراد مبتلا به آلزایمر ممکن است آگاهی خود را نسبت به شرایط فعلی که در آن زندگی می کنند مثل روزها، فصل و … از دست بدهند. همچنین آلزایمر توانایی مغز را برای تفسیر آنچه فرد می بیند مختل می کند و به طور کل فهم وقایع اطراف را با مشکل مواجه می سازد و در نتیجه بیماران ممکن است حتی در محیط های آشنا نیز گم شوند.

نوشتار و گفتار:

آلزایمر باعث اختلال در توانایی تمرکز و تفکر به خصوص در مفاهیم انتزاعی مانند اعداد می شود. بیماران ممکن است در مدیریت مالی، تنظیم یادداشت ها و صورتحساب ها و پرداخت به موقع آنها با مشکل مواجه شوند. حتی با پیشرفت این اختلال ممکن است توانایی فرد برای فهم و محاسبه اعداد با مشکل مواجه شود.

قضاوت و تصمیم گیری:

بیماران مبتلا به آلزایمر در اتفاقات روزمره متداول، مثل سوختن غذا روی شعله گاز یا یک تصادف رانندگی قادر به عکس العملی مناسب نیستند.

برنامه ریزی و اجرای وظایف:

فعالیت های روزمره ای مانند برنامه ریزی برای آشپزی و پخت غذا در افراد مبتلا به آلزایمر با مشکل مواجه می شود. معمولاً افرادی که بیماری آنها پیشرفته تر است ممکن وظایف ساده ای مثل لباس پوشیدن یا حمام کردن را فراموش کنند.

تغییر در شخصیت و رفتار:

تغییرات مغزی که در بیماری آلزایمر رخ می دهد می تواند نحوه رفتار و احساسات فرد را تحت تأثیر قرار دهد. بیماران ممکن است موارد زیر را تجربه کنند:

  • افسردگی
  • اجتماع گریزی
  • تغییرات سریع خلقی
  • عدم اعتماد به دیگران
  • تحریک پذیری و پرخاشگری
  • تغییر در عادات خواب
  • پرسه زنی و جستجوگری
  • هنجارشکنی
  • توهم، مثلاً توهم در اینکه چیزی از آنها دزدیده شده است.
درمان آلزایمر - عسل فروردین
در بیماری آلزایمر، تغییرات پروتئین تاو باعث تجزیه ریز لوله‌های سلول‌های مغز می‌شود.
پیشنهاد مطالعه:

درمان پارکینسون

علت آلزایمر

دانشمندان معتقدند که آلزایمر در بیشتر افراد در اثر تلفیقی از عوامل مانند وراثت، سبک زندگی و عوامل محیطی رخ می دهد و به تدریج مغز را تحت تأثیر قرار می دهد. بروز آلزایمر در کمتر از 5% افراد ناشی از یک تغییر ژنتیکی خاص است که منجر به پیشرفت بیماری می شود.

هرچند دلایل ابتلا به آلزایمر هنوز به طور دقیق مشخص نشده است اما تاثیر آن بر مغز به وضوح مشخص گردیده است. بیماری آلزایمر موجب آسیب دیدن و مرگ سلول های مغزی می شود. اتصالات بین سلولی در مغزی که مبتلا به آلزایمر شده است بسیار کمتر از مغز سالم است.

درمان آلزایمر

اثر ژل رویال بر درمان آلزایمر

ژل رویال مهم ترین فرآورده زنبور عسل و تنها غذای ملکه است که خواص بی شماری دارد. یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده ژل رویال استیل کولین است؛ این ماده که به نوعی اولین انتقال دهنده عصبی است برای تقویت حافظه است و مسئولیت انتقال پیام های عصبی میان سلول ها را بر عهده دارد که در نتیجه عملکرد مغز را بهبود بخشیده و به تقویت و البته درمان کامل آلزایمر کمک شایانی می کند.

اگرچه بسیاری از اهالی طب اذعان دارند که درمان کامل آلزایمر امکان پذیر نیست، اما ژل رویال به این باور ها پشت کرده و خواص زیادی در این راستا به بیماران عرضه داشته است.

اگر بخواهیم دلایل بروز آلزایمر را از لحاظ پاتولوژی بررسی کنیم باید بگوییم که علت بروز این عارضه، حضور دسته ای از سلول های عصبی مرده و در حال مرگ هستند که فیبر ها و بافت مغز را درگیر کرده و سبب ایجاد اختلال در خطوط ارتباطی در مغز می شوند که سبب می شوند استیل کولین موجود در مغز از بین برود.

این امر موجب اختلال در گفتار، ایجاد اضطراب و تحریک پذیری در فرد می شود. در درمان های سنتی و باستانی در جهت درمان آلزایمر در درجه اول به دنبال افزایش سطح استیل کولین در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر هستند. برای درمان کامل آلزایمر با ژل رویال به طور طبیعی می توان این ماده را در بافت های عصبی مغز افزایش داده و بر خلاف دارو های شیمیایی هیچ گونه عوارضی را در پی نخواهد داشت.

درمان آلزایمر

درمان آلزایمر به کمک بره موم

بره موم یکی دیگر از محصولات زنبور عسل است که اکثر افراد به خواص بیشمار آن واقف هستند. یکی از خواص بره موم در زمینه بیماری فراموشی و البته درمان کامل آلزایمر است. این ماده سلول های آسیب دیده و ضعیف شده مغز را ترمیم نموده و به تقویت آن ها می پردازد. خاصیت آنتی اکسیدانی بره موم، سیستم عصبی مغز و رشته های انتقال دهنده پیغام ها را تقویت می کند که در این صورت حافظه افراد، روال عادی را طی کرده و کمتر دچار آسیب می شوند.

مصرف روزانه مقداری عسل بره موم یا کپسول بره موم البته با مشورت پزشک، می تواند شما را در مقابل این بیماری ایمن کند و در افراد مبتلا موجب درمان آلزایمر می گردد. تاثیر بره موم در درمان کامل آلزایمر فوق العاده است.

درمان آلزایمر - عسل فروردین

گرده گل و درمان آلزایمر

گرده گل فرآورده دیگری است که توسط زنبور عسل تولید شده و غذای زنبور های جوان است که البته یکی از کامل ترین خوراکی های طبیعی به شمار می رود. این ماده از آن جهت کامل ترین خوراکی طبیعی محسوب می شود که سرشار از مواد مغذی است که بدن انسان به آن احتیاج دارد. گرده گل حاوی مقادیر زیادی پروتئین، اسید آمینه های آزاد و ویتامین های بی شماریست که همه برای سلامت بدن ضرورت دارند و موجب تقویت سیستم عصبی می گردند. گرده گل را می توان بلافاصله پس از جمع آوری مصرف نمود و از خواص آن بهره برد.

گرده گل به عنوان دارویی موثر دامنه وسیعی از بیماری ها را درمان می کند؛ یکی از این بیماری ها آلزیمر است که امروزه افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می کنند. گرده گل برای درمان کامل آلزایمر می تواند به کمکتان بیاید و راهکاری موثر باشد. برای بهره بردن از خواص گرده گل در راستای درمان آلزایمر بهتر است این فرآورده زنبوری را با مواد غذای دیگر مانند سالاد و انواع غذا ها میل کنید.

با تداوم استفاده در طولانی مدت البته تحت نظر پزشک می توانید از بروز این عارضه جلوگیری کرده و در نهایت اگر به بیماری فراموشی مبتلا هستید می توانید بر آن غلبه کنید. تنها راه اثربخشی این دارو های طبیعی، صبوری و استفاده طولانی مدت می باشد؛ در این صورت است که می توانید بدون عارضه و در سلامت کامل به درمان آلزایمر بپردازید.

درمان آلزایمر

عسل و آلزایمر

این معجون طبیعی به دست آمده از طبیعت دارای هزاران خاصیت باور نکردنی در درمان بسیاری از بیماری‌ها است از گذشته دور به عنوان درمان خاص توسط پزشکان تجویز می شده است. عسل طبیعی بهترین ماده برای جلوگیری و درمان آلزایمر است به گونه ای که از تمامی موارد بالا در درمان آلزایمر قوی تر می باشد.

بدن انسان دارای مکانیسم های خاصی است که در آن به علت موارد خاصی مانند استرس و تشعشعات زمینه و … رادیکال‌های آزاد مانند رادیکال‌های آزاد اکسیژن ساخته می شود (رادیکال های آزاد دارای الکترون جفت نشده هستند و به شدت واکنش پذیرند به هر ماده‌ای که بتوانند متصل و عملکرد آن را مختل می‌کنند) این رادیکال ها در مغز نیز تولید می شوند و بیشتر محل درگیری آن ها هیپوکامپ به محل هایی است که در حافظه و یادگیری نقش دارند.

عسل طبیعی حاوی نوعی آنتی اکسیدان (آنتی اکسیدان‌ها موادی هستند که به رادیکال‌های آزاد متصل و از عملکرد آن ها جلوگیری می‌کنند) است که با اتصال به این رادیکال‌های آزاد عملکرد آنها را مختل کرده و از بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

اما طبق تحقیقات انجام شده برای عملکرد واقعی عسل باید آن را افراد به صورت روزانه مصرف نمایند و باید توجه کنند که روند درمان آلزایمر بسیار کند است و کم کم صورت می گیرد.

عسل علاوه بر درمان آلزایمر بسیاری خواص دیگر نیز دارد و پزشکان معتقدند که مصرف زیاد آن به علت وجود آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان جلوگیری می کند.

یکی دیگر از فوائد عسل جلوگیری از بیماری پارکینسون است. عسل همچنین دارای دو ماده ژل رویال و موم است که ژل رویال دارای خواص بسیاری است. یکی از مواد تشکیل دهنده ژل رویال استیل کولین است که ماده ای می باشد که در آلزایمر مقدار آن به شدت کاهش می‌یابد اما ژل رویال عسل این انتقال دهنده ی عصبی را برای بدن تامین می کند و در درمان آلزایمر در حال حاضر مهمترین نقش را دارد.

یکی از بهترین راه های دور ماندن از آلزایمر پیشگیری از ابتلا به آن است، افراد می‌توانند به راحتی با رژیم غذایی سالم و مصرف مواد مغذی ذکر شده از جمله عسل طبیعی و ورزش مداوم خود را از ابتلا به آن ایمن کنند.

محمد رسول
نویسنده

محمد رسول رسولی منش

  • 118 نوشته ها
  • 723 دیدگاه ها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.